Siirtyminen blogista Youtubeen

11. tammikuuta 2017


Eli niin kuin videolla kerronkin, niin oon luomassa YouTube-kanavaa, sillä se on ollut mun salainen haave jo jonkin aikaa, vaikka vasta nyt viime viikkojen aikana se on tosissaan pyörinyt mielessä. YouTube on kuitenkin jo niin nykyaikaa, ettei sinne videoiden tekeminen ole enään niin pelottavaa. Mun tulevalla kanavalla aiheina tulee olemaan tosiaan samat aiheet mitä blogissa eli:

Lifestyle: My day-videot, vauva-arjen kuulumisia, ajatuksia, mielipiteitä ja normaalia elämää...
Muoti: Haul-videot
Kauneus: Tuotearvostelut, meikkitutoriaalit
Liikunta ja terveys: Treenivideot, asiaa synnytyksestä ja raskaudesta palautumisesta ja raskauden jälkeisestä liikunnasta

Yllä olevat on pelkästään esimerkkejä ja varmasti tuun keksimään näiden aiheiden sisällä kaikenlaista. Toiveita ja ideoita saa myös esittää ja ois kiva kuulla mitä te tahdotte siellä nähdä.
Vaikka videolla mainitsin että vauva tulee esiintymään videoilla "anonyymisti", niin sitä mun täytyy vielä miettiä et näkyykö hänen kasvot vai ei. Ja bloggaamista en kokonaan lopeta, mutta keskittyminen menee varmasti tähän pääosin sillä aikaa ei ole täyspainoisesti molempiin. :)

Linkitän kanavan heti tänne kun saan sen valmiiksi ja julkaistua ensimmäisen videon. Mukavaa loppuviikkoa <3
5 kommenttia on "Siirtyminen blogista Youtubeen"
 1. Moikka! Kyselisin käyttökokemuksia ostamistanne vaunuista. Onko olleet hyvät? Itsellä on ihan pian valinta tehtävä ja jos saisi edes lyhyen vastauksen, onko olleet odotusten mukaiset, niin auttaisi hurjasti!! Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, voisin kirjoitella postauksen tai kuvata videon ihan aiheesta jossain vaiheessa kun on ollut mielessä. Mutta lyhyesti siis ite kyllä tykkään! Vaunut on olleet kyllä odotusten mukaiset, ne on tosi kevyet ja näppärät ja oon ite työntänyt niitä kyllä säässä kuin säässä: lumessa, loskassa, jäällä, hangessa... Ja täällä pohjoisemmassa lunta on ollut välillä paljonkin ja vaunut on menneet sulavasti eteenpäin. Vaunukoppa on sellainen siro ja ulkonäöltä vaunut on myös ainakin omaan silmään nätit. Renkaat saa tosiaan lukittua ja työntöaisaa saa säädettyä kolmeen eri tasoon. Vaunujen kokoaminen on ihan tosi helppoa, ne saa muutamalla klikkauksella kasattua. Kysy vaan jos jäi jotain mieleen mutta voin kyllä omasta puolesta suositella :) Ja ei ole samanlaisia tullut vastaan ainakaan täällä päin vielä!

   Poista
 2. Ja se vielä piti lisätä, etten malta odottaa että päästään vaihtamaan vaunut rattaisiin vaikka siihen vielä menee hetki sillä uskon että nää toimii myös hyvin rattaina. Eli meidän mielestä kaiken rahan arvoiset, kun turvakaukalonkin saa klikattua adapterilla runkoon halutessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon vastauksesta! Tämäkin auttoi jo hurjasti, kun en kuitenkaan ihan hirveästi netin syövereistä käyttökokemuksia löytänyt. Itsekin ihastuin ensimmäisenä vaunujen ulkonäköön ja ainakin videolla (ja nyt sun toteamasi) helppous kasaamisessa yms. houkuttaa! :) Jos jaksat jossain vaiheessa tehdä vielä videota tai postausta aiheesta, niin se tulisi varmasti monille muillekin tarpeeseen! :) Kiitos! Ja ihana blogi sulla muutenkin!

   Poista
 3. Se ois kyllä hyvä videoaihe! Kiitos sulle tosi paljon! <3

  VastaaPoista