Ikävä kirjoittamista

2. marraskuuta 2017
Mulla on ollut niin ikävä kirjoittamista. Vaikka koulussa kirjoitetaan paljon, niin se on ihan eri asia kirjoitella vapaasti blogiin niitä näitä kuin tekstejä, joita hiotaan loputtomiin. En haluais koskaan kirjoittaa blogiin miettin oikeakielisyyttä tai muuta, vaikka ehkä kävijät saattaisi tykätä siitä ajatuksesta. :D Haluan kuitenkin ottaa rennosti täällä ja vaan kirjoitella mitä mieleen tulee. Nyt mulla on ollut ehkä jopa enemmän kirjoittamista ikävä kuin vloggaamista.

Nyt mun pitäisi olla tekemässä vertaisarviointia, mutta päätin vaan tulla vihdoinkin sanomaan heipat, koska en muuten koskaan pääsis. Ei sitä aikaa löydy, ellei sitä revi jostain välistä. Ja pakko aikaa on ottaa myös omille tekemisille ja asioille mistä nauttii. Aijon repiä aikaa myös jatkossa enemmän omille harrastuksille kuten bvloggaamiselle ja liikunnalle, jotta jaksan paremmin näin talvimasiksen aikaan. Palaan myös videolinjalla piakkoin, kun pahin stressinaiheuttaja eli essee on saatu vihdoin alta pois.


Ja kyllä, niinku kuvasta voi hoksata, tyttö on ehtinyt täyttää vuoden! <3 En kuitenkaan tässä halua lärpätellä siitä enempää, koska teen siitä siihen liittyen sitte videota (ja postausta?). Mutta nyt kuukahdan tästä väsymyksestä joten hyvää yötä!

Ja hei, se piti vielä sanoa, että tein uuden snapchätin: meevaeeva
Joten jos kiinnostaa päivitykset useammin niin kanttii lisätä. :)
Kommenttia
Lähetä kommentti