Videokuulumisia

12. marraskuuta 2015
Noni, kerrankin ajallaan! Melkein meinasin jättää kuvaamatta oman ulkonäkö itsekriittisyyden takia, mutta totesin että ihan sama. :-D There you go!


7 kommenttia on "Videokuulumisia"
 1. Ihanaa että sulla menee hyvin :) Olin vähän huolissani edellisten fb-viestien takia (mutta ei siitä enempää näin julkisesti)... Ja tiedän niin ton tunteen, kun pitäis avautua jollekin terveyskeskuksen tuntemattomalle ihmiselle, joka vaikuttaa siltä että lukee vaan paperista mitä pitää kysyä :''D Mulla on tän vuoden aikana ollut kolme lääkäriä ja neljäs tulossa, kun kaikki jää äitiyslomille tms. ja hoitajatkin (joilla käyn punnituksissa) vaihtelee koko ajan. Lisäks psykiatri yths:llä on ihan pimee. Oon jo ihan kyllästynyt noihin lääkärikäynteihin, mutta onneks sentään terapeutit pysyy samoina, jotka kuitenkin on tärkeimpiä ihmisiä hoidon kannalta.

  VastaaPoista
 2. Joo, jos tilanne ois sama ku mitä viestiteltiin niin asiat olis varmasti täysin erilailla. Mutta onneks nyt näin. :-) No jep. Ja siitä sain heti sellasen kuvan etten ees yritä kertoa mitään. :D Oho, onpa sulla vaihtunu tiuhaan se hoitotiimi... ei varmasti kiva. Kiva että ne terapeutit ees pysyy samana, ei ois kiva samaa stooria kertoa kaikille uudestaa ja muutenkaan alottaa uudestaan kaikkea uusien ihmisten kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Olet oikein aito, fiksu ja kaunis ihminen!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ku teit videon; lisää näitä! :) oot ihana, sympaattinen :) missä oot siis töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti oli tarkotettu uuteen videoon :'D

   Poista
 5. Ei se mitään! :-D Ja kiitos kiva kuulla! <3 Vaikka tää video oli nyt mitä oli, kävin tosi hitaalla :D En nyt missään, etsin töitä ja keskityn pääosin pääsykokeisiin :-) kumpa saisin töitä viimeistää kesäksi!

  VastaaPoista