3 asiaa- haaste

11. lokakuuta 2016
Viime viikko meni reippaasti kävellessä ympäriinsä päivisin, jonka seurauksena illat makailin jalat kohti kattoa kotona. Samalla tavoin on oikeestaan lähtenyt myös tämä viikko. Väsymys on lisääntynyt reippaasti, joka on vaikuttanut tänne blogin aktiivisuuteen. Toivottavasti jaksatte kuitenkin olla kärsivällisiä postausten suhteen sillä intoa mulla riittää, vaikka ei niin paljon enää jaksamista. Muuttohommat alkaa pikku hiljaa olla takanapäin ja ollaan käyty ostelemassa uusia juttuja kotiin viikonloppuna. Kämppäpostausta tulossa siis heti kun saadaan loput jutut koottua, sillä makkari muistuttaa vielä varastoa. Raskausjuttuja on ollut paljon viime aikoina täällä niin ajattelin toteutttaa blogeissa pyörivän 3 asiaa- haasteen vaihteluksi muuhun sisältöön. Postauksia saa myös aina toivoa. Kivaa illanjatkoa! :)

Kuvituksena toimii muutama kuva viikonlopulta, joka kului pitkälti rentoutumisen merkeissä sunnuntaita lukuun ottamatta.

3 asiaa, joista pidän...

Hyvä ruoka, erityisesti ravintolaruoka. Jos mulla olisi paljon rahaa niin mulla olisi varmasti oma kokki, joka tekisi monipuoliset ja terveelliset ateriat päiville. :D

- Hempeämmät ja "tyttömäisemmiät" värit pukeutumisessa ja muussa (nykyään). Tää ei tosiaan aina ole ollut näin, vaan oon ollut enemmänkin kova harmaan ja mustan ystävä, mutta nyt viime aikoina jostain syystä vaaleammat sävyt on alkaneet innostaa.

- Kävely- ja juoksulenkit musiikit korvilla soiden. Tykkään kävellä pidempiäkin matkoja raittiissa ilmassa jos vaan lempimusiikkia voi kuunnella samalla. Vielä parempi on juosta musiikin tahtiin ja ootan jo sitä milloin pääsen kunnon lenkille taas!


3 asiaa, joista en pidä...

- Tuijottavat ihmiset. En ymmärrä esimerkiksi kadulla (pitkään) tuijottavia ihmisiä, sillä ite en edes kehtaa tuijottaa ketään. Monesti saatan jopa virnuilla takas jos joku sattuu tuijottamaan kovin pitkään (lapset asia erikseen).

- Liian pitkään nukkuminen. En pidä siitä tunteesta kun on nukkunut puolille päivin ja päivää on kulunut liikaa, tulee jotenkin laiska olo, vaikka kyllä sitä saa nukkua halutessaan myöhään.

- Liian myöhään valvominen. Vaikka viikonloppuisin on kiva valvoa myöhempään ja ei tarvitse miettiä aikaisin nukkumaanmenoa, niin tykkään enemmän säännöllisestä rytmistä. Leffoja tosin haluaisin jaksaa kattoa nukahtamatta viikonloppuisin.


3 asiaa, joita tein viikonloppuna...

- Perjantaina vietettiin poikaystävän synttäreitä rennolla meinigillä. Ollaan myös saunottu tosi usein täällä uudessa kämpässä.

- Lauantaina nukuin (liian) pitkään ja illasta kävin leffassa pitkästä aikaa.

- Sunnuntaina käytiin ikeassa ostamassa kotiin uusia juttuja. Nyt vihdoin alkaa tuntua kodikkaalta tämä uusi asunto.

Oon pitkään etsinyt uutta hajuvettä, ja jonkin aikaa sokoksen tuoksuja nuuskiessa päädyin tähän Guessin Dare tuoksuun. Ostin myös pitkästä aikaa uuden beauty blenderin edellisen kadotessa mystisesti.

3 asiaa, joita osaan...

- Saada ihmiset nauramaan. En tiedä oikeestaan miksi, tai että johtuuko se siitä että nolaan itseäni usein, mutta ainakin oon kova selittämään asioita joskus aika pitkän kaavan mukaan.

- Tanssia. Rakastan tanssimista, mutta nyt se on jäänyt kyllä reippaasti vähemmälle.

- Analysoida asioita. Ennen olin vielä kovempi analysoimaan ja pohtimaan asioiden syitä ja selityksiä, mutta se piirre ei kyllä oo kadonnut mihinkään vaikkakin vähentynyt.


3 asiaa, joita en osaa...

- Leipoa. Osaan perusjuttuja leipoa mutta en esimerkiksi tehdä hienoja kakkuja tai piirakoita (en koskaan tosin ole yrittänyt).

- Laittaa hiuksia. Oon tosi laiska laittamaan hiuksia, joka on johtuu varmaan siitä etten osaa sitä kovin hyvin. En omista hiustenkuivainta, suoristusrautaa tai mitään muotoilusuihkeita. Ostin ekaa kertaa moniin kuukausiin taas hiuslakkapullon itelleni. 

- Tehdä nopeita päätöksiä. Haluaisin osata spontaanisti päättää mitä esimerkiksi kaupasta ostaa, mutta yleensä siinä menee ainakin muiden mielestä liian kauan.

3 asiaa, joita haluaisin osata...

- Laittaa hiuksia. Seuraan esimerkiksi instagramissa muutamaa hiustutoriaali käyttäjää, mutta yleensä skippaan videot siinä uskossa etten ite kuitenkaan osaisi tai jaksaisi taiteilla mitään hiuksille. Tässä voisin kyllä tsempata, sillä uskon että osaisin kampauksia tehdä ohjeita noudattamalla.

- Tehdä ruokaa. Osaan leipomisen tavoin perusruokaa laittaa mutta yleensä en monimutkaisia reseptejä jaksa edes kokeilla. Inhoan ruoanlaittoa ja se näkyy laiskuudessa yrittämiseen.

- Säästää rahaa. Vaikka laadinkin melkein joka kuukausi jonkinlaisen budjetin kuukaudelle niin melko nopsaa alkaa ote lipsua budjetin noudattamisesta, ja varsinkin loppukuusta ihmettelen mihin rahat on taas mennyt.


3 asiaa, mitä minun pitäisi tehdä...

- Pyykätä vauvanvaatteet ja hankkia viimeiset tarvittavat pienet jutut. Se sairaalakassin pakkaaminenkin on vähän jäänyt vaikka tiedänkin mitä sinne lähtee matkaan.


- Mennä kampaajalle. En edes kehtaa miettiä kuin pitkä aika edellisestä kerrasta on... Tedän karun totuuden mun hiusten väristä ja varsinkin latvojen kunnosta, ja suunnitelmissa on heti synnytyksen jälkeen mahdollisimman pian käydä kampaajalla.

- Siivota ja järjestää loput paikat kotoa kuntoon. 

3 asiaa, joista stressaan...

- Miten parisuhde muuttuu lapsen synnyttyä. Tiedän että meillä tulee menemään varmasti hyvin, mutta stressaan jo nyt että saadaanko tarpeeksi aikaa toisillemme ja miten suhde muuttuu lapsen myötä.

- Miten synnytys menee, miten palaudun siitä (enkä tällä viittaa painoon vaan muihin juttuihin) ja haaleneeeko ilmestyneet raskausarvet. Tietysti myös vauvanhoito jännittää ja kaikki siihen liittyvä, vaikka oonkin tulevasta tosi iloinen.

- Raha-asiat.

Tilasin pitkästä aikaa pizzaa viikonloppuna, vaikka en erityisesti tykkää pizzasta.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...

- Sauna. Ennen en kovin paljoa pitänyt saunomisesta siellä tulevan huonon olon vuoksi, mutta nykyään siedän kuumuutta paremmin ja viihdyn siellä hyvin.

- Blogien luku tai netin selaaminen. Mulle rentouttavaa on lukea blogeja ja selata esimerkiksi nettikauppoja.

- Ihan vain oleminen tekemättä ollenkaan mitään.
3 asiaa, joista puhun usein...

- Riippuu paljon kenen kanssa, mutta yleensä ihmissuhteet, työt, tulevaisuuden jutut ja arkipäiväiset asiat.

- Kuinka mulla on nälkä tai kuinka voisin syödä.

- Siskojen kanssa varsinkin hiuksiin ja kauneudenhoitoon liittyvät jutut.
3 asiaa, joita puen mielelläni päälle...

- Nyt oon viihtynyt hyvin väljissä ja rennoissa vaatteissa (esimerkkinä alla oleva kuva), mutta yleensä puen melko tiukahkot farkut.

- Väljät neuleet jotka ei ole kutittavaa kangasta.

- Joustavat topit ja collegehousut.
3 asiaa, joita en pue päälleni...

- Hameita, vaikka en ymmärrä miksi, ja tähän tekisin mielellään muutoksen.

- Korkeita korkoja. Oon melko mukavuudenhaluinen joten sillä selittyy tämä. Haluaisin kyllä käyttää korkoja enemmän mutta yleensä mukavuus voittaa.

- Kovin tiukkoja yläosia jotka puristaa.

Ostin lisäksi mukavan ja pehmeän oloasun kotiin, joka on ollut melkein päivittäisessä käytössä kotona ollessa.
3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...

- Uusia vaatteita voisin haalia jatkuvasti sillä kyllästyn tosi nopeaa.

- Hiustenlaittovehkeitä.

- Ajokortti ja auto, se autokoulu jäi kesällä käymättä.

3 asiaa, joista unelmoin...

- Parisuhde joka kestää ja pysyy ns. virkeänä.

- Ulkomaanmatka poikaystävän kanssa.

- Onnellinen tulevaisuus ja terveys kaikilla tavoin.


3 asiaa, joita pelkään...

- Iltaisin meidän kämppä. Mulla alkaa aina myöhään illalla jostain syystä mielikuvitus laukkaamaan niin paljon että säikyn vaatekasoja, saunaa wc:ssä käydessä ja yksin pimeässä olemista.

- Että tulisin hulluksi. En tiedä miks, mutta monesti pelottaa että jos yhtäkkiä sekoaisin päästäni ja mulle tulisi joku vaikea psykoosi tai muu vastaava.

- Läheisten menettäminen tai sairastuminen.

3 asiaa, joiden toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...

- Lapsen syntymä ja että lapsi voi hyvin, on tarpeeksi "iso" syntyessään ja on terve.

- Löytäisin sopivan uuden talvitakin.

- Päästäisiin lähtemään ulkomaille muutamien kuukausien sisään.

4 kommenttia on "3 asiaa- haaste"
  1. Olipa ihana! Huippua, et vaikka tehtiin tietämättä toisten vastauksia ni oli esim. toi saunahomma, nii sama. :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli kyllä hassu sattuma! :D Ei ihme että ollaan kavereita kun ajatellaan monesta asiasta samalla tavalla <3

      Poista
  2. Kiva postaus, voisin itsekin toteuttaa samankaltaisen aikani kuluksi. :)

    Tunnistin itseni muuten tosta sekoamisen pelosta, tosin mulla se liittyy usein paniikki- ja ahdistuskohtauksiin. :D Lisäks oon tosi hyvä analysoimaan asioita ihan liikaa. Mutta toisaalta oon käynyt mielenterveyteni kanssa niin pohjalla, että en tiedä voisiko enää alemmas edes vajota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta ihmeessä, tää oli ihan hauska mutta vei enemmän aikaa mitä kuvitteli :)

      Hmm joo, mä en tiedä mistä se mulle tulee, mutta on kyllä jännä kun saattaa joskus ajatella vaan että entä jos joku päivä yhtäkkiä menisi niin sekaisin, että tekee jotain hullua yms.. :O Oon koittanut vähentää kaikkia kauhu ja murhaohjelmia ja leffoja kun niin vilkas mielikuvitus :D Ja jooh, oon ainakin ite huomannut että liika analysointi vaan pahentaa asioita ja pystyy ottamaan paljon rennommin kun ei ajattele asioita niin monimutkaisesti :) Pohjalta ei ole tie kun ylöspäin!!


      Poista