Lomapäivä videolla

5. lokakuuta 2015


Tässä tämä toivottu videopostinki, tällä kertaa päiväni videolla tyyliin. Sori pieni viive! En oo mikään mestari videoiden muokkaamisessa, joten joudutte tyytymään aloittelijan muokkauksiin... :D Video on siis päivältä jolloin olin vielä lomalla.

Kirjoittelen parempia (syvällisempiä) kuulumisia ehkä huomenna tai viimeistään torstaina. Koitan myös ottaa nyt enemmän kuvia ja muutenkin postailla useammin, sillä vaikka ei ehkä siltä vaikuta, niin intoa löytyy muttei ideoita sen vertaa. Edelleen saa siis ehdotella ideoita postauksille, ja ois kiva jos tulis jotain aivan uutta tai erilaista ideaa. Ite oon nyt niin epäluova. Hyvää alkanutta viikkoa! :-*
8 kommenttia on "Lomapäivä videolla "
 1. Video ei näy, et varmaan oo laittanut asetuksista sitä julkiseksi?

  VastaaPoista
 2. Vähänkö kiva video! :) Pitäis munkin joskus tehdä videopostauksia, kun uudessa kamerassa on ihan hyvät video-ominaisuudetkin, jotka on jääneet kyllä hyödyntämättä.

  Mitä noi ihonhoitojutut muuten on, jos saan kysyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tee ihmeessä, ne on ihan hauskoja, vaikka vie toki enemmän aikaa. Ja mulla ainakin hermoja tossa muokkaus/koontivaiheessa.

   Se on sellanen blogeissa suosittu ja muutenkin kait suosittu jonkun palkinnon ruotsissa voittanut skin renewal- hoito (googleen vaan) joka korjaa ihoa ja poistaa vanhoja arpia.. tosin, oman muutaman viikon kokeilu ei ole tuottanut yhtään mitään tulosta.. vaikka sitä niin hehkutetaan. Mutta voin kirjoitella tosta enemmänki jossain vaiheessa jos kiinnostaapi :)

   Poista
 3. Tosi hyvä video! Oli kiva nähdä sut videolla ja kuulla sun puhuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja! :-) Ite aattelin et tosi alkeellinen video :'D

   Poista