Kesäsuunnitelmia

17. kesäkuuta 2017
Millaisia suunnitelmia mulla on tälle kesälle? Oon halunnut jo muutaman viikon tehdä tällaisen summer bucket list tyylisen postauksen tämän kesän suunnitelmista. En ole mitenkään tarkkaan suunnitellut tekemisiä kesälle, mutta voisin tässä käydä läpi joitain mielenpäällä olevia juttuja. Jutut ei ole mitenkään järjestykseen laitettu.

Helsingissä viime kesänä. Raskausviikkoa en muista, mutta reilusti yli puolenvälin. Ikävä tuota aikaa.
Kaverit 

Koska kesällä on tulossa jo yksi isompi reissu, niin varaa ei hirveästi ole reissata Suomen sisällä esim. Helsinkiin tai muualle. Mua se ei kyllä hirveästi haittaa, koska oon viime vuodet saanut käydä reissuilla suomen sisällä. Olisin halunnut kyllä käydä kaverin luona Tampereella tytön kanssa, mutta onneksi kaveri poppoineen tulee sentään Ouluun! Olisi kiva myös kaiken vauva-arjen kiireen keskellä keretä nähdä kavereita ennen vielä kiireisempää syksyä.


Rentoutuminen ja tytön kanssa ajanvietto

Nyt kesällä haluan varmaan eniten rentoutua ja levätä ennen syksyn koulun (ja tytön hoidon) alkua. Haluan myös viettää hänen kanssaan aikaa paaaljon, kun syksyllä tyttö on jo hoidossa. Onneksi aloitetaan toivottavasti kevyesti ja mahdollisimman tyttöä kuunnellen. Toivotaan että kaikki kuitenkin sujuu hyvin, vaikka hoitoonlaitto välillä ikävältä tuntuukin jo ennakkoon.


Ensimmäistä kertaa kesällä vauvan kanssa...

- Uimarannalla DONE
- Piknikillä
- Tivolissa DONE
- Puistossa DONE

Yleensäkin tosi monta asiaa on mitä tyttö ei ole vielä tehnyt yhtäkään kertaa, ja varsinkin kesällä tekemistä keksii varmasti enemmän mitä talvisin. Toki näitä jo tehtyjä asioita voi tehdä uudestaan. Näitä siis luvassa rennolla mielellä. Ite haluan ainakin testata joku kerta uutta kiipeilypuistoa täällä kotikaupungissa.


Perheen kanssa hengailu


Mulle on aina ollut tärkeä oma perhe. Parasta on yökyläilyt siskojen luona. Nyt oma tyttö on päässyt yökyläilyihin matkaan ja tottunut niihin jo pienestä pitäen, joten ongelmia se ei ole teettäny. Hoitolaukku ja rattaat kasaan ja eiku menoksi.


Espanjan reissu

Lähden siskon, hänen tytön, sekä hyvän kaverin ja tietysti oman tytön kanssa heinäkuussa Espanjan aurinkoon Menorcalle. Meitä odottaa siellä All inclusive hotelli ja 7 päivää lämpöä ja aurinkoa. Reissu varattiin jo tammikuussa, ja sieltä asti oon säästänyt rahaa reissuun. Vielä on joitain valmisteluja matkaa varten tehtävänä, mutta voiton puolella ollaan. Reissu on ensimmäinen tytölle ja se vähän jännittää, mutta eiköhän me selvitä hyvin! Kuvaan reissulta ainakin joiltain päiviltä myös videota.

Tässä asioita, mitä mulle ekaksi tuli mieleen ja jotta ei listasta tule älyttömän pitkää. En myöskään ole tehnyt mitään älytöntä to do- suorituslistaa kesälle, koska tärkeintä on levätä ja viettää aikaa tytön kanssa ja kerätä voimia syksyyn. Oon aina vähän ollut sellainen että täytyy tehdä hirveästi kaikkea, mutta nyt tällaiset suunnitelmat tuntuu parhaalta ja näillä mennään. Rennosti ja huolettomasti.

PS. Tilasin uuden kameran lähinnä videoita varten (koska nykyisessä kamerassa kuuluu joku outo sivuääni tosi kovaa puheen päälle ja se ei muutenkaan ole paras videokuvaamista varten.. ja en loputtomiin halua kuvata puhelimella) joten ainakin suunnitelmissa olisi kuvailla jatkossa ahkerammin videoita. Onko ehdotuksia aiheille? Nyt iltapala loppuun ja nukkumaan. Öitä sinne teille! 😘
Kommenttia
Lähetä kommentti