Pienen syntymä

13. marraskuuta 2016
Meidän pieni enkeli syntyi tasan kaksi viikkoa sitten ja valloitti sydämet heti ♥ Alkuun oli tosi jännittävää olla äiti ja ajatella että meidän on huolehdittava pienestä täysin, mutta hyvin on pärjätty ja poikaystävästä on ollu todella suuri apu. Siitä on kuoriutunut tosi huolehtiva isä, ja nyt vietettiinkin jo ensimmäistä isänpäivää. Aika on lähtenyt kulumaan tosi nopeeta ja nyt jo etukäteen mietin että kuin nopeaa vauva tulee kasvamaan ja kohta se on jo niin iso. Koitetaan siis nyt nauttia täysin rinnoin vastasyntyneestä ja alkaneesta vauva-arjesta.

Haluatteko kuulla enemmän siitä miten kaikki meni? Mulla meni pitkään miettiä, että haluanko julkaista vauvasta kuvia netissä, ja edelleen pitää miettiä tarkkaan että miten jatkossa, sillä tuntuu jotenkin tosi pelottavalta ajatus julkaista koko maailmalle omasta vauvasta kuvia, ja vielä ilman hänen lupaansa. Mietin myös mitä ylipäänsä haluan kirjoittaa hänestä nettiin sillä nyt jo jotkut raskauspostaukset kaduttaa. Miettikääpä jos esimerkiksi omia kasvutietoja neuvolasta löytyisi netistä? Tai kuvia lapsuusajalta? Nyt on herännyt semmonen suojeluvietti, että hirvittää mitä kaikkea oon julkaissut, ja sen vuoksi meni hetki postata tänne vauvasta mitään. Mutta tosiaan täytyy miettiä jatkoa. Nyt lähden syömisen kautta nukkumaan univelkoja pois. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)
12 kommenttia on "Pienen syntymä"
 1. Aaaw, mä en kestä miten suloinen ^^ <3. Oon käyny harvase päivä kattoo, et joks ois jtn tietoo syntyneestä, mut ymmärrän kyl ton yksityisyys asian josta kirjoititkin. Hurjasti onnea <3 toivottaa: silloin taannoista koliikkikeinua ihmetellyt ;D joten laitanpa tunnisteeksi nykyisin R. Eli hurjasti onnea toivottaa R <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä älyttömän suloinen <3 Juu täytyy tosiaan miettiä että miten tekis jatkossa ja miten ja mitä kirjoittaa, mutta ehkä lähinnä täytyy jättää nuo terveystiedot kirjoittamatta ja keskittyä muuhun :) Kiitos tosi paljon! <3

   Poista
 2. Synnytystarina olisi mielenkiintoista kuulla :) Hurjasti onnea pikkuisesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon <3 :-) Jonkinlaisen kertomuksen voisin kyllä tehdä :)

   Poista
 3. Onnea niiiin niiin paljon!! Todella suloinen pikkuinen<3 Olisi ihana kuulla syntymätarinaa ja muutenkin teidän yhteisen elämän sujumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti, vauva kiittää myös! <3 :) Ja kiitos hyvistä ehdotuksista! 8)

   Poista