Ostoksia ja kuulumisia

2. elokuuta 2016
   
7 kommenttia on "Ostoksia ja kuulumisia"
 1. Mä oon muuten käyttänyt kanssa tota Lumenen mattameikkivoidetta ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen, kun se peittää kaikki ihon virheet. Välillä kuitenkin haluaisin kevyemmän meikkipohjan, joten täytyy varmaan joskus testata tota toista kevyempää meikkivoidetta, jonka esittelit.

  Mun mielestä sun videot on tosi kivoja ja oot jotenkin luonteva puhumaan niissä eli jatka vaan niiden tekemistä ihmeessä, jos siltä tuntuu. :) Ja tsemppiä loppuraskauteen, toivottavasti töissä huomioivat sun tilanteen tarvittaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä peittävä ainakin ja vaaleammassa sävyssä se ei varmaan oo niin tunkkaisen näköinen. :) ja joo, se longwear blur on kevyempi, mutta muuten aika samantapainen kun se mattcontrol.

   Voi kiva kuulla, kiitos! :) Ja ite tykkään kyllä myös tehdä videoita, kun vaan aina löytyis aihe niihin :)

   Kiitos, uskon ja toivon et nyt huomioitais enemmän kun kävin juttelemassa esimiehelle.

   Poista
 2. Oot aivan ihana näissä videoissa! Ehdottomasti toivon lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos! :'-) Ite sitä näkee vaan virheet, sähläykset ja sojottavat hiukset :'D Mutta tosi kiva kuulla että oot tota mieltä! :)

   Poista
 3. Luontevastihan sä näitä videoita teet, jatka vaan.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :-) Tähän muistikortti ongelmaan videot vois olla hyvä ratkaisu. Ja käyn tsekkaamassa mistä on kyse :)

   Poista
 4. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista