Syksyn raskausmuotia

17. elokuuta 2016
Huomenta... eiku iltaa! Heräilin tässä just nokosilta, sillä ilman niitä en olisi millään jaksanut tulla postailemaan. Olo on ollut iltaisin jopa hieman flunssainen, tai sitten sekoitan väsymys päänsäryn flunssaiseen oloon. Mä oon ollut innoissaan viilenevistä ilmoista, sillä tykkään syksystä vuodenaikana ja niinku monet ihmiset, myös mäkin ajattelen sen olevan ns. "uuden alku". Uuden alku pukeutumisen, töiden, opiskelujen ja muun suhteen. En kyllä näitä sadekelejä alkavalle syksylle toivo, mutta viileyttä rakastan, kun ei tarvitse nukkua hiostavassa ilmassa. Syksy on myös pukeutumisen puolesta ihanaa aikaa ja kaikista vuodenajoista rakastan eniten syysvaatteita. Oon syntynyt itse syksyllä, ja mietinkin, että voikohan omalla syntymävuodenajalla olla vaikutusta siihen mikä vuodenaika on lemppari? Poikaystävä on syntynyt myös syksyllä, ja nyt meidän lapsi syntyy syksyllä. Voitte varmaan siis arvata, että odotan syksyä innolla.


1. H&M 2. Zalando (Newlook) 3. Zalando (Newlook)  4. Zalando (Newlook) 5. Zalando (Newlook) 6. Zalando (Pieces)

Yllä olevat vaatteet ja asusteet laitoin itelle tilaukseen. Mulla ei ole ollut vielä tässäkään vaiheessa (raskausviikolla 30) käytössä raskausfarkkuja, joten vasta nyt ostin sellaiset. Housukoko on mulle kysymysmerkki, mutta odotan kyllä napittomia farkkuja, sillä muut ei mene enään jalkaan (oonkin välillä kulkenut nappi auki pitkä paita päällä :D). Mun oli pakko saada myös uusi vetoketjullinen nahkatakki syksylle, ja vaikka se ei vielä pariin kuukauteen mene kiinni, niin synnytyksen jälkeen se varmasti pääsee ahkerampaan käyttöön, tai käytän sitä siihen asti auki päällä. Vitoskohdan Newlookin collegepuseroon ihastuin heti jo printin ja syksyisen värin vuoksi, ja veikkaan että newlook ei petä tälläkään kertaa paidan mukavuudessa päällä. Pitkähihainen pooloneule ja muhkea huivi tulee myös erittäin tarpeeseen viileneville ilmoille.

1. H&M  2. H&M 3. Topshop 4. Zalando (Adidas)

Kokosin myös pari kollaasia julkkisten raskaustyyleistä, ja tänne pääsi julkaisuun Candice Swanepoelin inspiroimat syysasut, jotka on eritoten mukavia ja rentoja. Samalla oli hauska selata 2016 vuonna raskaana olevia julkkiksia, nyt kun on tullut vähemmän seurattua mitään viihdeuutisia tai muuta. Kollaasista löytyy H&M:n Mama legginsit, jotka pääsi ostoskoriin myös. Nuo vaan näyttää niin hiton mukavilta päällä, jos mietin mitä haluan pukea päälle viimeiselle reilulle parille kuukaudelle. Mukavat syyskengät olisi vielä hankitalistalla, ja jalkapöytä särkyjen vuoksi paksut ja tukevat pohjat houkuttelee esim. Niken ja Adidaksen malleissa.


1. Topshop 2. Newlook 3. H&M  4. Newlook 5. Newlook 6. H&M

En nyt tiedä, tuleeko tässä vaiheessa enään tilattua raskausvaatteita enempää, sillä oon kohta niin loppumetreillä, mutta jos jotain ottaisin, niin mukavia huppareita, pitkiä peruspaitoja ja toppeja. Jonkinlainen paksumpi lentäjäntakki tietysti houkuttelisi, mutta seuraavaksi keskityn lähinnä vauvan vaatteisiin omien sijasta. Eräs vaatepaketti vauvalle on jo matkalla tänne, mutta sen vaatteet pääsen kuvaamaan vasta Ouluun päästyä.

Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Mitkä vaatteet kuuluu teidän syyspukeutumiseen? :)
4 kommenttia on "Syksyn raskausmuotia "
  1. Noi Adidaksen kengät on kyl aika must havet <3 Tosi hyvät kollaasit oot saanu kasattua (Y)

    VastaaPoista
  2. kiva postaus ja mageita juttuja oot koonnut noihin kollaaseihin :)! toi henkkamaukan takki ois ihana <3 8)

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista