Kesän parhaat hetket

6. syyskuuta 2016
Nyt oon palannut kotiin, saanut vihdoin siirrettyä kuvia kesältä koneelle ja asettunut. Eilinen ja tämä päivä on kulunut ahkeran siivoamisen parissa, ja nyt pääsin istahtamaan koneelle, kun en siihen sotkun keskellä olisi pystynyt. :D Kuvia on jonkin verran kertynyt, samoten postauksia luonnoksiin, joita rupean toteuttamaan nyt! Vihdoin mulla on aikaa keskittyä säännölliseen postaamiseen, vaikka tietty kaikkea pientä puuhaa on tiedossa. Jaksan kuitenkin paljon paremmin (ja pysyn hereillä päivisin), vaikka tietty loppuraskauden väsymystä ja oirehdintaa on jonkin verran. Tässä postauksessa ajattelin kerrata kesän mukavimpia ja mieleenpainuvimpia hetkiä.


Poikaystävän kanssa vietetyt hetket ja arki. Vaikka ei keretty tai jaksettu hirveästi touhuilla ylimääräistä kesällä molempien töiden vuoksi, niin parhaita on ollut hetket yhdessä. Meillä ei aina ole ollut näin seesteinen suhde kuin nyt, ja arvostankin ihan hulluna sitä kuin hyvin meillä on mennyt jo monen monta kuukautta. En hirveästi hänestä puhu blogin puolella ihan yksityisyyden vuoksi, mutta se ei tarkoita, etteikö hän olisi suuri ja ehottoman tärkeä osa mun elämää. Arvostan ja oon kiitollinen, että oon löytänyt noin huomaavaisen ihmisen rinnalle, ja että hänestä tulee mun lapsen isä ♥
Koulupaikan saaminen. Kevään lukeminen (ja stressaaminen) ei mennyt hukkaan, kun sain sen koulupaikan mitä toivoin ja mistä oon haaveillut pitkään. Ensi vuoden syksyllä alkaakin toimittaja opinnot.
Rakenneultra. Tieto siitä, että saadaan tyttölapsi ja hänellä oli kaikki hyvin rakenneultrassa. Toivon, että kaikki menee hyvin loppuun asti ja saadaan terve lapsi. Lintsireissu siskon ja siskontytön kanssa. Helsingissä ja Espoossa asuessa on kummityttöä tullut nähtyä harvemmin, jonka vuoksi tällaiset lyhyetkin näkemiset on ollut ihania ja piristäviä. Lapset tiedetysti kasvaa niin nopsaa ettei perässä pysy, varsinkaan jos siskojen lapsia on niin monta.
♥ Ruotsin risteily. Eka yhteinen laivareissu poikaystävän kanssa (ja ei muuten olla ulkomaillakaan käyty kertaakaan yhdessä, tää kyllä täytyy korjata...) ja siskon sekä vanhemman siskontytön näkeminen Ruotsissa. Mekin nähdään harvemmin nyt kun he asuvat Ruotsissa, joten niitä hetkiä osaa arvostaa entistä enemmän.
 Ystävät. Yks kesän parhaita hetkiä oli nähdä pitkästä aikaa kavereita, joita ei välimatkan vuoksi ole niin useasti voinut nähdä. Onneksi ollaan saatu sovittua tälle kuulle tapaaminen, ennen kuin munkin muksu putkahtaa ulos. Yhtä heistä tosin näen jo huomenna, pääsi unohtumaan. :D Helsingissä asumisessa on ollut se hyvä puoli, että nykyään Tampereella asuvaa ystävää on päässyt näkemään helpommin ja useammin.

Varmasti myös pieniä ikävempiä asioita olisi löytynyt listattavaksi (esim. se mun työpaikka oli vähän eriskummallinen...), mut miks niitä muistella? Mitkä oli teidän kesän parhaita hetkiä?

Palataan pian! 
4 kommenttia on "Kesän parhaat hetket"
 1. Ihana kesä ollut siellä :) Meillä oli kohokohtana perheen kanssa reissu yyteriin.. :) viikonloma :)
  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin se on varmasti ollut mukava reissu, vaikken totta puhuttuna tarkemmin tiedä mitä kaikkea siellä yyterissä on, vaikka siitä monesti kuullut! :-) Pitääpä googlettaa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihi, se oli siis ihan hyvä jättää nuo pienet negatiivisemmat jutut kokonaan pois! :)

   Poista