Viikko laskettuun aikaan

21. lokakuuta 2016
Moi taas pienen hiljaiselon jälkeen! Tässä tulee aika varmasti (ja toivottavasti) viimeinen raskausviikkopostaus! Niinku viimeksi mainitsin, niin oon ottanut tarkoituksella aikaa itselle ja levolle. Oon levännyt jo niin paljon että välillä tuntuu että tuun hulluksi neljän seinän sisällä, mutta uskon että tää on vaan hyväksi nyt, ja näin on tuntunut tähän asti parhaalta. Oon viime päivät odottanut jo pikkasen malttamattomasti synnytyksen käynnistymistä, sillä ennakoivia oireita on ollut jonkin verran. Toisaalta nekään ei ikinä kerro varmasti millon lähtö tulee, joten alan jo uskomaan että odottaa joutuu ainakin laskettuun aikaan tai sen yli. Koitan kuitenkin keskittää ajatukset muualle kuin synnytyksen odottamiseen (vaikka se välillä tuntuu tosi hankalalta ja en varmaan ole ainut joka googlettaa jatkuvasti ennakoivia merkkejä tässä vaiheessa...) ja koitan nauttia näistä päivistä.

Kävin kasvukontrollissa alkuviikosta ja siellä saatiin painoarvioksi nyt hiukan yli 3000 g, eli normaalipainoinen lapsi tulossa näillä näkymin ♥ Vauvalla oli myös kaikki hyvin ja lääkärin paineluihin se ainakin reagoi heti potkimalla takas. Neuvolassa kävin myös keskiviikkona kun tässä lopussa käyntejä on jatkuvasti, ja sielläkin kaikki oli tavanomaisesti. Mulla oli edelleen hieman koholla verenpaineet joka selittää päänsäryn. Paino on tähän mennessä noussut yhteensä 13,2 kg. Nämä käynnit oli siis viikolla 38 ja tänään vaihtui viikko 39, eli tasan viikko laskettuun aikaan.


Nyt ruvetaan nauttimaan viimeisestä "lapsivapaasta" viikonlopusta poikaystävän kanssa ♥ Vaikka ei voi ennustaa päättääkö lapsi syntyä tänä viikonloppuna vai vasta ens viikolla... Leppoisaa viikonloppua teille myös! ♥  Ja ps. Lähiaikoina ajattelin toteuttaa postauksen siitä, mitä kaikkea aijon tehdä kun lapsi on ponnistettu pihalle ja pystyn taas tehdä monia asioita! Mitä asioita oon odottanut kuin kuuta nousevaa ja mitä on to do- listalla.
4 kommenttia on "Viikko laskettuun aikaan "
 1. Iiiik niiin jännäää!!!!! :) Täällä ihan malttamattomana käydään kurkkimassa sun someja jotta olisi perillä tapahtumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin!! <3 :-) Itekin oon kyllä pikkasen malttamaton vaikka nyt oon jättänyt oireiden tarkkailun ja nauttinut viikonlopusta eli vielä yhtenä kappaleena ollaan :'D Toivon et mahd pian tietty:)

   Poista
 2. Voii mietiskelin justiin miten sulla menee <3 Pitää laittaakin ihan viestiä!

  VastaaPoista