Juhannus Tukholmassa part 1

28. kesäkuuta 2016
Juhannuspostauksia tulee kaksi, koska sain säästeltyä kameran akkua ja räpsittyä sittenkin aika paljon kuvia! Tässä olis ensimmäinen osa minireissulta. Juhannus oli aivan paras yhtään liioittelematta, ja ehkä mukavin mitä oon viettänyt koskaan. Olin kuin pikkulapsi kun lähtö takaisin kotiin oli edessä, ja toissapäivän melkein mökötin kun olisin tahtonut jäädä pidemmäksi aikaa. :D


Lähdettiin matkaan Viking Linella, koska Siljalla matkat oli jo älyttömän kalliita samalle päivälle varattuna. En olisi muutenkaan uskaltanut astua Siljaan, jossa olisi voinut tarttua noro uudestaan... Hyttiä en valikoinut mitenkään vaan otin ensimmäisen ehdoitetun suht' edulliseen hintaan. Meillä oli tosi pieni (hyvä että kuvaa sai :D) mutta ihan sopiva hytti lyhyelle matkalle.


Käytiin onnibussilla Turkuun saapuessa pikaruokalassa, koska odottelu aikaa jäi reilu pari tuntia laivan lähtöön. Laivalle mentäessä nälkä ei siis ollut kova, joten käytiin ostamassa kahviosta vaan pientä purtavaa. Mulla oli tossa vaiheessa ihme pahoinvointi vaikken yleensä ole tullut mitenkään merisairaaksi. Laivan valot ja keinutus sai kuitenkin voimaan pahoin ja leipäkään ei maistunut. Olon helpotuttua lähdin poikaystävän matkaan pyörähtämään laivan "baarissa" ja sieltä me aika nopeaa siirryttiin jo nukkumaan.


Vastassa meitä aamulla oli mun sisko ja hänen tyttönsä. Oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa kun viimeksi oltiin nähty jouluna. ♥ Siskontyttö oli kasvanut muka niin isoksi, että hengaili jo yksin huoneessaan tietokoneen kanssa :D Kyllä mää silti sain pitää häntä sylissä ja halia niinku aina ennenkin.


Asuinalue missä mun sisko asuu on aivan uskomattoman ihana. Tukholman maisemat ikkunoista on niin siistit, mutta samalla aivan "takapihalta" löytyy kuitenkin luontoa ja metsäpolkuja. Kaupungin, palvelujen ja luonnon yhdistelmä olis sellainen jossa itsekin joskus haluaisin asua. Käytiin heti aamupalan syötyä kiertelemässä ympäristöä ja nautittiin 27 asteen helteestä. Tuolla kalliolla (mikä lie :D) voisin köllötellä mieluusti nytkin.
Päällä mulla oli viime kesänä ostettu mekko, joka on täällä aijemminkin näkynyt. Mekko on mukavan väljä eikä purista mahasta, mutta se oli aivan liian kuuma päällä. Olisin mieluusti kävellyt vaikka alasti sillä oli niin lämmin.


Oi  että kun mieluusti lähtisin saman tien takaisin jos vaan voisin, mutta toivotaan että saisin järkättyä uuden reissun jollekin viikonlopulle vielä kesälle. Kakkososa reissulta on vielä tulossa sillä kuvia riittää ainakin saman verran mitä tässä postauksessa. Myös raskauskuulumisia ja muita postauksia odottaa luonnoksissa, mutta nyt alan herkuttelemaan itse tehdyillä pannareilla ennen iltavuoroon lähtemistä. Mitäs te touhuilitte juhannuksena? Aurinkoista päivää kaikille! :)
4 kommenttia on "Juhannus Tukholmassa part 1"
 1. Vaikuttaa tosi kivalta, ja noi rannassa napsitut kuvat on ihania! :) Ja haha samaistun tohon fiiliskeen lasten kasvamisesta :D Ite olin au pairina vuoden, ja tuntu että sisarukset ehti sinä aikana kasvaa ihan hullun paljon isommiks.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on tosi jännä ja et yhtäkkiä pikkusista tulee "isoja", eikä voi kohdella enää täysin miten ennen :D

   Poista